Så fungerar Vik-in systemet AB

Praktiskt

Toalettmodulerna transporteras på en vanlig bilsläpkärra. Varje kärra rymmer 8-10 moduler samt 10 pissoarplatser. Varje modul är 1*2 meter och innehåller 2 toaletter dvs en mellanvägg i mitten. Dom väger 80 kg st och två personer lasta lätt av en modul.

Genialt

Med ett par enkla handgrepp viks enheten ut ungefär som en stor pappkartong. Taket som hänger fast på enheten fälls sen upp.

 

 

Enkelt

Golvtrallar sätts in och stabiliserar då hela toaletten. Sen ställs två tunnor på vardera ca 40 liter in och sitsen fälls ner och fästs i golvtrallen. Till slut sätts sittringen dit, papper hängs upp, taket fixeras med sprintar och en automat med bakteriedödande gel hängs på utsidans gavel.

Övrigt

För att avlasta sittande har vi pissoarrännor som hängs upp på utsidan av bilsläpkärran eller på något staket givetvis med bra insynsskydd. Både damer och herrar brukar uppskatta detta arrangemang.
Vi erbjuder givetvis handikapptoaletter, toaletter inredda för livsmedelspersonal eller som skötrum.

Personlig service

I normala fall ställer vi alltid upp med fullservice där servicepersonal från oss alltid finns med under hela evenemangstiden. Dom håller rent och snyggt, fyller på papper, byter ut tunnor samt arrangerar köer vid behov.
Efter evenemangsslut viker personalen ihop toaletterna kör tillbaka dem till vår depå för rengöring och förberedelse för nästa evenemang.Det betyder att Ni som arrangör endast behöver bestämma plats, resten sköter vi.
Den personliga servicen innebär också att vi i sista sekund kan flytta på vissa toaletter för att alltid skräddarsy den bästa lösningen.
Vi har också en budgetvariant där kunden själv kan komma och hämta toaletterna och själva sköta uppställning och service.Allt sker givetvis enligt de miljökrav som finns.